'Rizzoli & Isles'-acteur Lee Thompson Young (29) overleden

'Rizzoli & Isles'-acteur Lee Thompson Young (29) overleden

'Rizzoli & Isles'-acteur Lee Thompson Young (29) overleden

Print
De Amerikaanse acteur Lee Thompson Young (29), momenteel bij ons op het scherm te zien in de krimi Rizzoli & Isles op Vijf, heeft zichzelf van het leven beroofd. Dat bevestigt zijn manager. Volgens tabloidsite TMZ zou hij zichzelf hebben doodgeschoten. Bronnen gaven aan dezelfde site vrij dat er geen zelfmoordbriefje werd aangetroffen. Het blijft dus raden naar Youngs motieven.

Young brak door met de titelrol in de serie The Famous Jett Jackson op de kinderzender Disney Channel. Hij werd maandag dood aangetroffen in zijn flat in Los Angeles door zijn huisbaas.

"Met pijn in het hart kondig ik aan dat Lee Thompson Young zich vanochtend van het leven heeft beroofd", aldus zijn manager Jonathan Baruch. "Lee was meer dan een briljante jonge acteur, maar hij was een lieve man die erg zal worden gemist. Wij vragen dat u in deze moeilijke tijd de privacy van zijn familie en vrienden zult respecteren."

Televisiezender TNT, producent van de serie Rizzoli & Isles, gaf intussen ook een statement vrij aan de pers. Het was door Youngs afwezigheid op de set woensdagochtend dat er vraagtekens de kop opstaken. "Hij was een lid van onze familie. [...] Wij condoleren met heel ons hart zijn familie en vrienden, en dan vooral zijn liefhebbende moeder", klinkt het bij TNT.

DV
Beeld YouTube/CNN

MEEST RECENT