Spanjaard biedt 400 miljoen voor seksvilla Berlusconi

Spanjaard biedt 400 miljoen voor seksvilla Berlusconi

Spanjaard biedt 400 miljoen voor seksvilla Berlusconi

Print
Een steenrijke Madrileense familie zou een bod van 400 miljoen gedaan hebben op Villa Certosa, het vakantieverblijf van Silvio Berlusconi op Sardinië, waar hij zijn beruchte 'bunga bunga'-feestjes zou gehouden hebben. Dat heeft een bron betrokken bij de onderhandelingen gelekt aan de Spaanse krant ABC.

Bij de 'bunga bunga'-seksfeestjes zouden onder meer minderjarige prostituees betrokken zijn. Het seksschandaal dat uitbrak naar aanleiding hiervan, noopte Berlusconi tot de verkoop van zijn stulpje voor minstens 450 miljoen euro. Onder meer een Arabische prins en een Russische oligarch zouden een bod hebben gedaan op de villa, maar geen van die onderhandelingen ging uiteindelijk door.

'Il Cavaliere', wiens fortuin wordt geschat op meer dan 1,1 miljard euro, bezit nog meerdere vakantiehuizen op Sardinië. Naast de officiële residenties waar Berlusconi gasten als Poetin en Blair ontving en de kinderen uit zijn tweede huwelijk worden gehuisvest, mag de koper van Villa Certosa zich ook verheugen op een kunstvulkaan, twee meren, zeven zwembaden en een Grieks amfitheater.

Foto Reuters

MEEST RECENT