Chirurgen verwijderen vork uit penis van bejaarde man

In Australië hebben dokters van het Canberra Hospital een vork uit de penis van een zeventigjarige man moeten verwijderen.

jatimmermans

De man kwam met bloedende geslachtsdelen aan op de spoeddienst. Hij had de vork twaalf uur eerder via zijn urinebuis ingebracht in de hoop om zo seksueel bevredigd te kunnen worden. Helaas voor de man bleef de vork vastzitten. De artsen besloten na intensief beraad om de vork onder volledige verdoving met een verlostang en glijmiddel te verwijderen.

Ze vonden de ingreep zo eigenaardig dat ze er een artikel over schreven in The International Journal of Surgery. Daarin werd ook een opsomming gemaakt van andere voorwerpen die al op verschillende plaatsen in het lichaam van patiënten waren teruggevonden, zoals potloden, tandenborstel, groenten, slangen, thermometers, kabels en lijm.

Volgens de auteurs "is de menselijke geest ongeremd en uitermate creatief". Zelfbevrediging waarbij voorwerpen in het lichaam gestoken worden, is volgens de dokters een gekend fenomeen en komt vooral voor bij mensen die pathologisch veel masturberen, als gevolg van psychologische stoornissen of bij middelenmisbruik. Een mannelijke patiënt die via zijn urinebuis een voorwerp probeert in te brengen, is wel erg zeldzaam.

SILKE RENTY

Beeld Youtube