Celebs

"Koning Filip bereidt stiekem erkenning Delphine Boël voor"

Print

Koning Filip bereidt stiekem erkenning Delphine Boël voor

Filip is nog maar net koning maar is van plan om zijn stempel meteen op het koningschap te drukken. Hoe? Door het grootste schandaal binnen de paleismuren van de afgelopen jaren te normaliseren: hij bereidt zich voor om Delphine Boël als halfzus te erkennen, iets wat koning Albert II nooit zou toegestaan hebben.

"Hij heeft een vertrouwensman de opdracht gegeven om in het grootste geheim de erkenning van Delphine Boël als zijn halfzus voor te bereiden", zo laat een anonieme bron van het paleis aan Dag Allemaal weten. De moeder van Delphine Boël, Sybille de Selys Longchamps, liet wel al weten niet te denken dat door zo'n geste te stellen, Delphine zal afzien van het proces dat ze tegen haar vader heeft aangespannen.

"Voor Filip zal het niet gemakkelijk zijn om totaal te breken met de lijn die zijn vader heeft uitgezet en koppig heeft volgehouden. De voorbije 20 jaar hebben we allebei een verdeelde koninklijke familie gezien die Albert probeerde samen te houden. Als Filip nu begint met het opblazen van de banden met Albert en Paola… Tja, dan zal hij er zeker nooit in slagen om de koninklijke familie weer te herenigen", aldus Kathy Pauwels nog.

Lees ook:
"Delphine Boël leeft ondergedoken"
"Koning Filip... zo dom als een kieken"
"Filip en Mathilde zijn uit elkaar gegaan"
"Delphine Boël is aan het einde van haar krachten"
"Koning Albert wordt al jarenlang gechanteerd door Delphine Boël"

Photo News

NIET TE MISSEN