Club Brugge haalt het met 10 van Mechelen: 1-2

Club Brugge heeft zaterdag de openingswedstrijd van de vierde speeldag in de Pro League met 1-2 gewonnen bij KV Mechelen. Tom De Sutter (39') en Timmy Simons (86', penalty) scoorden voor Blauw-zwart, Seth De Witte (72' penalty) scoorde tegen voor de Mechelaars. In de stand komt Club voorlopig aan de leiding met 10 op 12, KV Mechelen blijft met één punt onderin bengelen.

evrolix

KV Mechelen was voor de pauze de betere ploeg, maar kwam in de beginfase al goed weg toen Refaelov tegen de paal trapte. 'Malinois' had het overwicht, maar vijf minuten voor de pauze bracht Tom De Sutter met zijn eerste competitiedoelpunt voor Club de Bruggelingen tegen de gang van het spel in op voorsprong (0-1).

Na de pauze scoorde Seth De Witte de gelijkmaker van op de stip (1-1). Een rode kaart voor De Bock leek Club definitief uit te tellen, maar aanvoerder Simons trapte van op de stip de 1-2 alsnog tegen de netten. Zaterdagavond staan er nog vijf wedstrijden in de Jupiler Pro League op het programma. AA Gent ontvangt dan in de Ghelamco Arena Lierse, terwijl Racing Genk op bezoek gaat bij Lokeren. Zulte Waregem neemt het op tegen Bergen en KV Kortrijk trekt naar Charleroi. Cercle Brugge en Oostende knokken voor hun eerste driepunter in het Jan Breydelstadion.

Belga Foto Photo News

MEER OVER KV Mechelen