Boek 'The Sonny Boys' in Standaard Boekhandel

Het boek over dat Essenaar Armand Nelen schreef over de formative The Sonny Boys doet het goed. Eerder kon het boek enkel via een webwinkel besteld worden, maar vanaf heden is het ook verkrijgbaar in de Standaard Boekhandel.

The Sonny Boys waren ooit beroemd in eigen regio.

Tilborghs Margo

Ze speelden destijds de pannen van het dak, voor volle zalen, op feesten en fuiven.Armand Nelen (62) uit Essen schreef er een boek over. “Naar aanleiding van een voortdurende interesse en plezierig jeugdsentiment ben ik op het idee gekomen een boek te maken over mijn muzikale avonturen”, zegt Armand Nelen. “Ik word regelmatig aangesproken over mijn boek. Mensen vragen mij dan waar ze het boek kunnen kopen. Online kopen is een mogelijkheid, maar dat blijkt voor veel mensen toch iets te omslachtig. Niet iedereen van onze generatie is vertrouwd met het kopen via internet. Ik ben dus blij dat het boek nu via de Standaard Boekhandel te verkrijgen is. Het geeft de mensen ook de mogelijkheid om het boek met vele foto's eens rustig in te kijken.”

Standaard Boekhandel

Ondertussen zijn er al meer dan honderd boeken de deur uitgegaan. “De reacties zijn tweeërlei”, zegt Nelen. “Je hebt natuurlijk de trouwe fans die alles zien door een roze Sonny Boys bril. En dan heb je ook de mensen van de muziekindustrie die ons eigenlijk niet kennen. Zij hebben een klare kijk op het boek. Voor mij is hun mening belangrijk. Het is fijn om te horen dat ze het eerlijk verhaal vinden van iemand die in de jaren zestig zelf heeft ondervonden hoe de muziekbuisniss in elkaar zat. Nelen heeft aan zijn muzikale periode een goed gevoel overgehouden. “Naar mate ik ouder word, begin ik meer en meer te beseffen dat we het destijds zo slecht nog niet hebben gedaan. Ik was me toen totaal niet bewust over hoe we op ons publiek overkwamen. De vele positieve reacties doen me uiteraard veel deugd.” MaT

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio