Cavalcade zo goed als uitverkocht

Cavalcade zo goed als uitverkocht

Cavalcade zo goed als uitverkocht

Print
Mechelen - Iets meer dan twaalf dagen voor de eerste dag van de Cavalcade zijn de tickets voor een plekje op de zittribunes zo goed als uitverkocht. Er zijn er nog iets meer dan duizend beschikbaar.
Een week geleden waren er nog duizend beschikbaar voor de twee zondagen, 25 augustus en 1 september. Dan trekt de historisch-religieuze stoet samen met de Mechelse Ommegang voor het eerst in 25 jaar nog eens door de straten van Mechelen. Daarvoor zijn ondertussen al duizenden tickets verkocht, al kunnen geïnteresseerden natuurlijk ook gratis de hele optocht volgen langs het parcours.

De Cavalcade en de Mechelse Ommegang zullen samen gauw twee uur duren en starten telkens om 15u. Bij UiT in Mechelen in de Hallestraat zijn op dit moment nog ruim 200 tickets beschikbaar voor de tribunes op de Van Benedenlaan op 25 augustus, en ongeveer 400 voor 1 september. "Bij het onthaal van het aartsbisdom op de Wollemarkt zijn dat vergelijkbare aantallen", zegt coördinator Frieda Van Vaeck van de Hanswijkcavalcade. Er zijn bij de toeristische dienst ook nog enkele plaatsen beschikbaar voor podia zoals de Korenmarkt.

De organisatie verwacht de twee zondagen telkens zo'n 50.000 tot 100.000 toeschouwers. Tickets kosten 12 euro. Meer info op www.cavalcade.be

SVH

Archieffoto Sven Van Haezendonck

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio