Biografie Sugar Jackson verschijnt dit najaar

De biografie over het leven van bokser Sugar Jackson krijgt de pakkende titel 'Hart Geraakt' en ligt eind dit najaar in de winkelrekken. Dat maakte het communicatiebureau van de Antwerpse bokser maandag bekend.

mceulemans

De 32-jarige Sugar Jackson is al een tijdje buiten strijd met een oogblessure en maakte van de vrijgekomen tijd tijdens zijn revalidatie gebruik om samen met zijn vertrouwenspersoon Patrick De Bouw zijn verhaal op papier te zetten.

Extrasportieve

"De lezers komen te weten hoe Jackson aan de top is gekomen en wat hij ervoor heeft moeten doen en laten. Maar het boek stelt naast zijn carrière als vechtsporter ook een tweede element centraal: de mens achter de sportman en de extrasportieve prestaties die hij als sympathieke jongen met een hart van goud moest leveren om te aarden in het koude België", luidde de mededeling.

"Jacksons gloriedagen en dieptepunten als bokser en als mens komen aan bod in dit intrigerende en ontroerende portret van een bescheiden jongen die uitgroeide tot een cultfiguur. In een laatste, uitgebreid hoofdstuk geeft Jackson zijn visie over zijn gezondheid en over wat de toekomst voor hem nog in petto heeft".

Belga, archieffoto

MEER OVER Sugar Jackson

Meer sportnieuws