Medewerkers Houtambacht kiezen voor sport op sterke peer triatlon

Medewerkers Houtambacht kiezen voor sport op sterke peer triatlon

Medewerkers Houtambacht kiezen voor sport op sterke peer triatlon

Print
Hoogstraten - Afgelopen weekend stuurden zusterbedrijven Houtambacht vloeren en Houtambacht trappen uit Minderhout maar liefst 3 ploegen naar de sterke peer triatlon in Wuustwezel. Bij Houtambacht maken ze er een punt van hun medewerkers te stimuleren aan sport te doen.
Zaakvoerders Johan en Kristof Schrauwen trainen momenteel zelf voor de zwaarste mountainbike wedstrijd ter wereld "The Crocodile Trophy" in Australië. Zo kregen ze het idee hun eigen medewerkers uit te dagen hen te verslaan op de sterke peer triatlon. Tot hun eigen verbazing werden er twee teams gevormd die met hen de strijd wilden aangaan.

"Onze medewerkers begonnen spontaan teams te vormen en te trainen dus ons doel was bereikt. Waar we natuurlijk niet op gerekend hadden, was dat ze zouden winnen", lacht zaakvoerder Johan Schrauwen op het moment dat hij zijn team als tweede over de eindmeet ziet komen. "Dat maken we volgend jaar wel goed want iedereen heeft de smaak nu te pakken dus doen we zeker terug mee."

Door de band genomen zijn de meeste van zijn medewerkers wel sportief weet Johan nog te vertellen. "Eén van onze mensen werd vorig jaar Belgisch kampioen met de luchtbuks en we tellen ook een fervent rotsklimmer in onze rangen. Elk jaar trekt die er enkele weken op uit om ergens ter wereld steile rotswanden te gaan bedwingen, we zijn best trots op hun prestaties."

Toon Verheijen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio