Celebs

Koen Wauters en Tom Waes beiden gecrasht door opnames tv-show

Print

Koen Wauters en Tom Waes beiden gecrasht door opnames tv-show

'Wauters versus Waes' heet het nieuwe programma van Koen Wauters en Tom Waes, en ook al wordt het duel tussen de twee iconen pas in 2014 uitgezonden, toch zijn ze nu al volop bezig met de opnames. En daarbij gaan beide mannen veel te ver, met alle gevolgen van dien.

Tom Waes kampt momenteel met gescheurde buikspieren. "We wisten vanaf het begin dat het geen kattenpis zou worden. De productie houdt mij en Koen in het ongewisse, zodat we ons nauwelijks kunnen voorbereiden. En dan durft het wel eens fout lopen", aldus Waes in Het Laatste Nieuws.

Ook Koen Wauters doet het niet veel beter, eerst kneusde hij zijn ribben na een val, daarna ontwrichtte hij zijn schouder. Maar het ergste was zijn hoofdblessure. "Tijdens een oefensessie trampolinespringen, een onderdeel van een uitdaging, ben ik echt gecrasht. Ik moest tijdens het springen in de lucht draaien. Dat mislukte echter, waardoor ik loodrecht op mijn hoofd ben gevallen. Naast de pijn die ik onmiddellijk voelde, heb ik sindsdien last van hoofdpijn. Erger is dat ik bovendien voortdurend het gevoel heb dat iemand mijn nek met een ijzeren greep vastheeft."

Lees ook: Fotoalbum: Jeroen Meus stapt in het huwelijksbootje
Koen Wauters zwaar gecrasht in autorace: "Meteen pijn in de rug"
Koen Wauters naakt betrapt door stalker: "Zoiets zit in je kop"
"Tom Waes begint altijd met iedereen uit te schijten"
DIT willen Tom Waes en Koen Wauters NIET doen
"Orgie met Tom Waes en Sergio Herman"

Bekijk het fotoalbum: Koen Wauters in beeldKoen Wauters

Photo News

NIET TE MISSEN