Onderwijsminister Smet beleeft rotvakantie

Onderwijsminister Smet beleeft rotvakantie

Onderwijsminister Smet beleeft rotvakantie

Print
Vlaams minister van Onderwijs Pascal Smet heeft enkele bange uren beleefd, nadat zijn partner in New York met spoed naar het ziekenhuis was overgebracht. De minister kan voorlopig niet naar huis.

"Je beseft pas hoe waardevol iemand is, wanneer hij of zij er niet meer is, of de dreiging ervan heel nabij is”, postte hij op zijn Facebookpagina. “41 uur geleden kwam er een abrupt einde aan onze zorgeloze vakantie in New York, toen ik midden in de nacht een ambulance moest bellen en mijn man met zeer hevige pijnen naar de spoed moest van een ziekenhuis in New York. Daar is hij nu nog altijd met een acute alvleesklieronststeking, maar hij is stabiel.”

Smet zou normaal vandaag weer thuiskomen, maar moet nu in The Big Apple blijven. “De nacht op de spoed heb ik menselijke ellende gezien, prachtige hulpverleners, politieagenten, verpleegsters die me knuffelden toen het allemaal ietsje te veel werd. Het lijkt wel een episode in een tv-serie, maar het is keiharde realiteit. Helaas kan ik de tv niet uitzetten.”

RALI
Foto Belga

MEEST RECENT