Antwerp verplettert Heist, Hoogstraten pakt punt

Antwerp heeft vanmiddag SK Heist verslagen met vooroorlogse cijfers. De partij eindigde op 2 - 7. De Great Old kreeg maar liefst drie strafschoppen. Met de uitslag onderstreept Antwerp nogmaals zijn titelambities. Ook in de partij tussen Eupen en Roeselare regende het doelpunten. Titelkandidaat Eupen haalde het met 4 - 2. De partij tussen Eendracht Aalst en Hoogstraten eindigde op 1 - 1, meteen het eerste punt voor Hoogstraten.

sboeynaems

KSK Heist - R Antwerp FC 2 - 7

Op de tweede speeldag heeft Antwerp zich niet laten verrassen. Het ging met ruime 2-7 cijfers winnen op het veld van Heist. Faucher en Güvenç maakten beide een hattrick. Ook Tano pikte zijn doelpuntje mee. Nochtans had Webers Heist al vroeg op voorsprong gekopt. Tano maakte gelijk, maar weer kwam Heist op voorsprong na een owngoal van Vansteenkiste. Uiteindelijk zette Antwerp de scheve situatie nog recht via Faucher en Güvenç.

Aalst - Hoogstraten 1 - 1

Hoogstraten heeft zondagmiddag knap gelijkgespeeld op het veld van Aalst. Traore opende de score voor Hoogstraten. Na de pauze maakte Cerimagic er 1-1 van, meteen de eindstand van de wedstrijd. Voor Hoogstraten is het zijn eerste punt in tweede klasse.

AS Eupen - Roeselare 4 - 2

Eupen heeft Roeselare met een ruime 4-2 nederlaag naar huis gestuurd. Al na één minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Een kwartier voor tijd maakte Sven De Rechter gelijk voor Roeselare: 1-1. Eupen wist in de laatste zes minuten echter nog drie maal te scoren. Uiteindelijk milderde De Rechter nog tot 4-2.

Op zaterdag 31 augustus ontvangt Dessel Sport thuis Moeskroen-Péruwelz. Op de Bosuil komt Geel op bezoek, terwijl Hoogstraten thuis de kanaries uit Sint-Truiden partij geeft. Westerlo ontvangt Wezet. Op zondag 1 september trekt KSK Heist naar het veld van Eendracht Aalst.

MEER OVER ASV Geel

MEER OVER VOETBAL