Toneelopleidingen bij Theater Piep zijn volgeboekt

Bij de start van het nieuwe toneeljaar zijn reeds meer dan honderd leerlingen ingeschreven voor een toneelopleiding in theater Piep. Er staan drie producties gepland, voor de hele familie, eentje voor volwassenen en een voor kinderen.

boey jan

De jongste kandidaten hebben al in juni een preselectie doorstaan en beginnen in september aan een drie maanden lange proefperiode. "We zijn nu al volgeboekt, maar we werken wel met een wachtlijst, moesten er alsnog afhakers zijn. Zowat de helft van de leerlingen krijgt dit jaar al kansen om mee te doen in een van de geprogrammeerde producties. De andere mogen met de opendeur in mei/juni de eerste podiumervaring opdoen", vertelt Elly Coeck.

Theater Piep start haar programmatie met een fantasierijke 'Alice in Wonderland', met vier voorstellingen op zaterdag 23 en zondag 24 november.

Tegen het einde van het jaar pakt Piep in eigen theater in de Kerkstraat uit met 'de pillenkast' op 26, 27, 28 en 29 december. Voor de kinderen is er het grappige meespeelstuk 'de taart van oliebol' gepland. Hiervan zijn er voorstellingen gepland op 2, 5, 6, 9, 12 en 13 april, telkens in de namiddag om 14.30u in het eigen Pieptheater. Voor al deze voorstellingen kunnen al tickets besteld worden, elke werkdag tussen 11 en 12u en van 18 tot 19u op tel. 0486-21.82.64.

Jan BOEY

MEER OVER

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio