Celebs

"Iemand wil Natalia schade berokkenen"

Print

Iemand wil Natalia schade berokkenen

Natalia maakte meteen heel wat furore met haar nieuwe single 'Boom'. Niet alleen kwam ze er in voor als een ware femme fatale, ze had op een nacht opeens ook 1 miljoen kijkers.

Omgekocht, zo meenden velen uit de muziekindustrie, en dus sprongen de media er gretig op. Er zijn namelijk heel wat bedrijven waar je voor een prikje 1.000.000 clicks kunt aankopen. Het management van Natalia beweerde meteen niets van dergelijke omkooppraktijken te weten, en ook bij de platenmaatschappij wisten ze van niets. En toch, een dag na de ophef, verdween de video Boom plots van YouTube. De laatste officiële video op het kanaal van Natalia is Overdrive, die drie maanden geleden werd geüpload.

"We zouden wel dom zijn om de cijfers op zo'n opvallende manier de hoogte in te jagen. Dat kan namelijk ook heel subtiel, met een paar duizend views per dag.Misschien zit er een bewonderaar achter, een fan noem ik zo iemand niet, met veel geld, maar niet zoveel verstand. Iemand die dacht dat hij Natalia op die manier een duwtje in de rug kon geven. Al vermoed ik eerder iemand die jaloers is op het succes van Natalia en haar op deze manier schade wil toebrengen", aldus Bob Savenberg in Het Nieuwsblad.

NIET TE MISSEN