Eerste thuiswedstrijd Beerschot-Wilrijk op zondag

De eerste thuiswedstrijd van KFCO Beerschot-Wilrijk tegen Ternesse wordt niet op zaterdagavond, maar op zondagmiddag 1 september gespeeld om 15.00u op het Kiel.

jrosquin

Officiële reden daarvoor is de beslissing van het stadsbestuur dat niet wil dat Antwerp en Beerschot-Wilrijk op hetzelfde moment hun thuiswedstrijden afwerken.

Laatste oefenmatch ook verschoven

Ook de laatste oefenwedstrijd van KFCO Beerschot-Wilrijk tegen Wuustwezel, oorspronkelijk voorzien op donderdagavond 22 augustus, wordt verschoven naar vrijdagavond 23 augustus met aftrap om 20.00u en wel in het Olympisch Stadion op het Kiel in plaats van aan het Universiteitsplein te Wilrijk. Reden hiervoor is dat men die laatste oefenwedstrijd wil aangrijpen om de hele organisatie van thuismatchen uit te proberen om tijdens de competitie niet voor verrassingen te staan. Een laatste try-out dus.

Op die avond van 23 augustus zal ook het bestuur officieel worden voorgesteld en zullen de aanwezige supporters hun bestelde abonnement in ontvangst kunnen nemen. Voor de thuiswedstrijden zullen alvast de grote en de kleine tribune worden opengesteld.

HF

Foto: GMax KFCO Beerschot-Wilrijk aan de slag tegen Berchem

MEER OVER K. Beerschot V.A.