Astrid Bryan krijgt villa: "John heeft mij bedrogen"

Astrid en John Bryan zijn uit elkaar omdat die laatste zijn echtgenote bedrogen heeft. Dat zegt Astrid Bryan zelf in Story. 'Den John' zou de villa die hij gekocht heeft alleszins aan zijn ex-vrouw schenken, zo schrijft Dag Allemaal dan weer. Nochtans lieten de twee eerder optekenen dat ze zouden blijven samenwonen.

fvranckx

"Den John heeft mij bedrogen met een Filippijnse vrouw. Ik was in shock. En ik weet nu dat je een man niet kunt veranderen. Eens een player, altijd een player", vertelt Astrid Bryan in Story.

Een vriend van Astrid beweert dan weer dat zij alleen in de villa in Los Angeles blijft wonen. Hij zegt zelfs dat de nieuwe liefde van Astrid naar L.A. verhuist.

"Het staat nu vast dat John heel binnenkort verhuist, om Astrid de volledige vrijheid te gunnen. Hij heeft zich geplooid, zij haalt haar slag thuis... Ze krijgt de villa voor zich alleen. En dan poseert hij zelfs nog met Astrid aan het zwembad, als 'de beste vrienden'. Allemaal voor de schijn, het imago...", aldus de bron die Dag Allemaal aanhaalt.

Of de hele soap ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van 'Astrid in Wonderland' is nog niet geweten.

Archieffoto CJ