Koppel uit Putte trouwt en bevalt op zelfde dag als Kate en William

Koppel uit Putte trouwt en bevalt op zelfde dag als Kate en William

Koppel uit Putte trouwt en bevalt op zelfde dag als Kate en William

Print
Putte - Toen Stefanie Raymaekers en Kristof Verschueren in 2011 een datum voor hun huwelijk uitkozen, bleek die achteraf samen te vallen met de trouwdag van het Britse prinsenpaar Kate en William. Nu opnieuw groot toeval, want net als de Britse royals kreeg het koppel uit Putte maandag hun eerste kind.

Hoewel bijna alles synchroon verliep met het Britse echtpaar, werd het voor het trotse koppel uit Putte geen zoon, maar een dochter. Net zoals de pasgeboren Dylana stellen ook mama en papa het goed. "Dit was echt niet op voorhand gepland", reageert mama Stefanie. "In principe was de geboorte van onze dochter uitgerekend voor 1 augustus. Het toeval wil dat het bij Kate allemaal wat langer duurde en dat het bij ons net wat sneller vooruit ging. Stiekem hoopten we er wel een beetje op dat het zou samenvallen", aldus de fiere mama.

Ook de trouwdatum van het echtpaar uit Putte lag al vast voordat Kate en William hun speciale dag bekend maakten. "Wij waren in elk geval eerst", lacht Stefanie nog. "Ook nu was de familie natuurlijk benieuwd of onze wegen opnieuw die van Kate en William zouden kruisen. Natuurlijk was de geboorte van Dylana een mooi en langverwacht moment voor iedereen, maar nu wordt haar verjaardag nog een handig geheugensteuntje."

KRISTOF VAN ROMPAEY

Foto Dirk Vertommen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio