Toekomstige Koning Filip overhandigt trofee van beste frituur aan De Brug

Toekomstige Koning Filip bracht een bezoek aan Frituur De Brug in Wijnegem. Tot grote verbazing van de uitbaters Tom Van Mol en Veerle Fransen schonk de kroonprins hen de trofee van beste frituur van België.

Jan Vorsselmans

Voor een goed begrip: het was uiteraard niet Prins Filip zelf, maar een lookalike die geheel onverwacht het eethuis-frituur van Tom en Veerle binnenstapte. Hij vertoefde in het gezelschap van de organisatie Best Frit, die tweehonderd van de beste frituren van het land groepeert en voor het eerst sinds haar bestaan deze prijs uitreikte.

Tom (37) en Veerle (36) behaalden deze prijs op basis van stemmen van de consumenten. Zo kreeg De Brug ruim tweeduizend stemmen achter haar naam. "We wisten niets vooraf. Het feit dat we deze prijs winnen, hadden we wel gehoopt, maar uiteindelijk komt het behalen van de prijs toch nog als een verrassing over. Ons personeel heeft er mee voor gezorgd dat vele klanten voor ons stemden. Dank aan allen. Deze erkenning houdt in dat we ook in de toekomst ons uiterste best zullen blijven doen", zeggen de uitbaters.

JAN VORSSELMANS

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners