Beste chef ter wereld kookt op Tomorrowland

Beste chef ter wereld kookt op Tomorrowland

Beste chef ter wereld kookt op Tomorrowland

Print
Het beste dancefestival ter wereld strikt de beste chef ter wereld. Jordi Roca serveert zijn kookkunsten op Tomorrowland. Samen met Sergio Herman kookt de Spaanse topchef voor die gelukzakken die het enige gouden ticket winnen.

Jordi Roca van El Celler de Can Roca komt zijn kookkunsten tonen in De Schorre in Boom. De Spaanse patissier deelt er zijn keuken met een andere culinaire klepper, Sergio Herman van Oud Sluis. Het gelegenheidsrestaurant van de twee 3-sterrenchefs heet Secret Restaurant. "Het restaurant opent op een geheime locatie op het festival", verklapt Debby Wilmsen, woordvoerster van Tomorrowland. "Het zal op een plek zijn met een spectaculair zicht. We laten slechts acht personen toe."

Gouden ticket

Jordi is de jongste van de drie broers Roca die samen het Catalaans restaurant El Celler de Can Roca runnen in Gerona. In de lijst van 's werelds vijftig beste restaurants samengesteld door Restaurant Magazine staat de zaak sinds dit voorjaar op de eerste plaats. El Celler stootte in deze prestigieuze rangschikking Rene Redzepi van Noma in Kopenhangen van de troon.

Tomorrowland geeft acht gelukkigen de kans om de culinaire topsamenwerking volledig gratis te beleven. "Net zoals vorig jaar schenken we één gouden ticket weg aan een bezoeker die het origineelst uit de hoek komt. Hij of zij mag zeven vrienden uitnodigen", belooft Wilmsen.

Wie zijn kans wil wagen, neemt een foto van zichzelf met het logo van Tomorrowland waarin het thema The Arising of Life is verwerkt. Vervolgens moet je de foto posten op de omslagfoto van je facebookprofiel en linken naar de pagina van Tomorrowland. De gelukkige wint niet enkel het exclusieve etentje, maar ook een full madness comfort ticket en vier tenten op DreamVille voor de ganse vriendengroep. Deelnemen kan tot 22 juli.

www.tomorrowland.be

Stefan LAENEN

Foto Belga