Peppe bakt pizza's op Tomorrowland

Peppe bakt pizza's op Tomorrowland

Peppe bakt pizza's op Tomorrowland

Print
Peppe Giacomazza, chef-kok van restaurant La Botte in Genk, gaat pizza’s bakken op Tomorrowland. Het cateringbedrijf van de chef-kok, Peppe & Amici, zal aan de festivalgangers dagelijks 5.000 à 6.000 pizza’s en pasta’s serveren. “De gerechten worden ter plaatse vers gemaakt”, zegt Peppe.

De organisatie van Tomorrowland zal op de festivalweide voor Peppe houtovens voor de pizza’s en pastamachines voorzien.

Peppe zal op Tommorland wel niet zelf achter de ovens staan. “Twee van mijn beste jeugdvrienden zijn zes maanden geleden zes maanden geleden gestart met het cateringbedrijf Peppe & Amici. Het is de bedoeling dat de bedoeling dat zij de pizza’s en pasta’s gaan bereiden. De recepten zijn wel van mijn hand.”

Welke gerechten er precies op de menukaart zullen staan, is nog niet duidelijk.

Tomorrowland in Boom vindt plaats van vrijdag 26 tot zondag 28 juli. Het dancefestival was in een zucht uitverkocht.

Lees vandaag meer in uw krant.

KoSn
Archieffoto