KRC Genk breekt met hoofdsponsor Euphony

KRC Genk heeft de overeenkomst met hoofdsponsor Euphony Benelux ontbonden. Dat meldt de club op zijn website. "Euphony kwam de financiële afspraken uit het contract niet na", klinkt het bij monde van financieel directeur Filip Aerden. Genk gaat meteen op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

tmas

"We hebben deze beslissing uiteraard niet overhaast genomen", aldus Aerden. "Euphony Benelux was onze voornaamste sponsor en de samenwerking in het verleden was een voorbeeld voor elk partnership, een win-winsituatie voor club en sponsor. Maar de afgelopen maanden hebben we enkel kunnen vaststellen dat de sponsor in gebreke bleef voor wat betreft zijn aandeel van de overeenkomst. Financiële afspraken werden niet nageleefd."

"Via onze raadslieden zijn we verschillende keren in dialoog getreden met Euphony Benelux om dit probleem aan te kaarten en om samen naar een oplossing te zoeken. Omdat die oplossing ondanks toezeggingen uitbleef, zagen wij ons uiteindelijk genoodzaakt om de overeenkomst eenzijdig te ontbinden", gaat Aerden verder. "Dit houdt in dat alle gemaakte afspraken zijn beëindigd met onmiddellijke ingang en dat Euphony Benelux in gebreke wordt gesteld door KRC Genk.”

Voorlopig zal FRZA! de plaats van Euphony op de wedstrijdoutfit innemen.

ToMas Foto JG

MEER OVER KRC Genk

Meer voetbalnieuws