KLJ Zele Heikant organiseert sportfeest

Het regionaal sportfeest van de KLJ wordt elke zomer door een andere afdeling georganiseerd. Na vijf jaar mag KLJ Zele-Heikant op zondag 14 juli de andere afdelingen van de provincie weer verwelkomen.

KLJ Zele Heikant organiseert het regionale sportfeest aan de terreinen van voetbalclub KFC Heikant, in de Kromme Heistraat. Vanaf 8u moeten de verschillende afdelingen proeven in diverse disciplines afleggen voor een jury. Dat gaat van wimpelen en vendelen over dansen tot atletiek. Rond de middag zijn de kampioenen bekend. Vanaf 14u is het publiek welkom om te genieten van een wervelende show.

KLJ Heikant koppelt de organisatie van het sportfeest aan een feestweekend.

Op vrijdag 12 juli wordt om 18.30u het weekend ingezet met een sneukeltocht in het teken van het circus. Inschrijven is de dag zelf mogelijk. Om 21.30u volgt cirque des bières, een streekbierenavond. De muziek wordt verzorgd door J Pop en Frenz & Sisco. Op zaterdag 13 juli landen de Vikingen. Om 13u dagen zij u uit tot een spelletje Kubb in een heus tornooi. U kunt ook om 19.30u aansluiten voor de barbecue. Als toetje volgt een dertigplusparty.

JoP
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio