Celebs

De Lau: "De waarheid wordt niet gezegd"

Print

De Lau: De waarheid wordt niet gezegd

De Lau heeft voor het eerst gereageerd op de scheiding van zijn zus Astrid Bryan en zijn baas 'den John'. Het was lange tijd stil rond Laurens, maar de broer van de bekende Antwerpse realityster haalt nu op Twitter uit naar de leugens in de boekskes.

Met de bekende uitspraak van Winston Churchill verwijst de Lau naar de verschillende mannen waaraan Astrid Bryan werd gekoppeld nadat haar scheiding bekend werd. Vertaald betekent het: "Een leugen wordt veel sneller verspreid dan de waarheid ooit de kans zal krijgen."

Tekenen van een op handen zijnde breuk tussen het Vlaamse model, dat onlangs ook de Amerikaanse nationaliteit verwierf, en haar uithuizige zakenman waren er niet. Het viel wel op dat Astrids broer, de Lau, steeds vaker haar tegenspeler was in de tv-verhalen.

"De Lau is een afsplitsing van Astrid", schrijft Mark Reynebeau in De Standaard. "Astrid kan haar moedergevoelens op hem botvieren, maar hij is niet de man die haar maakt tot wat ze is. John heeft haar toegang gegeven tot Hollywood en het prinsessendom. Het is dankzij zijn geld, netwerk en stamboom dat ze verder geraakt is dan een doorsnee wannabe die in Hollywood haar kans waagt."

Lees ook:

De Lau neemt wraak op Dag Allemaal
"Astrid Bryan is helemaal geen hete donder"
Astrid Bryan gaat verhuizen: "Het gaat goed met me"
"Astrid onlangs bedrogen door den John tijdens zakenreis"
Zo zit het echt: Astrid heeft al drie jaar Antwerpse minnaar
"Ik heb nooit geloofd in grote liefde tussen Astrid en den John"

Photo News

NIET TE MISSEN