1 / 2

"Astrid Bryan is helemaal geen hete donder"

Astrid Bryan werd de voorbije dagen gekoppeld aan een reclameregisseur en enkele flirts in het Antwerpse nachtleven. Volgens haar manager is daar helemaal niets van aan. "Een echte multitasker, die Astrid, een soort Indische godin met acht armen. Ware het niet dat haar manager de geruchten ontkent. En ik geloof hem. Volgens mij is die Astrid niet zo'n hete donder", schrijft columniste Fleur van Groningen in Het Nieuwsblad.

wverhaert

Volgens Fleur trok Astrid "een gezicht alsof ze in een stal vol incontinente buffels stond" telkens wanneer ze de weewee van den John ter sprake bracht. "Het zag er niet naar uit dat die twee al ooit van bil waren gegaan. Welke man kan dat nog, na zo'n castrerende bijnaam?"

Toen Astrid en John Bryan vorige week aankondigden dat ze na zeven jaar huwelijk uit elkaar gaan, werd in het persbericht benadrukt dat er bij géén van beiden een andere persoon in het spel is. Maar stante pede doken geruchten op dat Vlaanderens bekendste Hollywoodvrouw met een andere man aangepapt zou hebben. Astrid zelf geeft geen commentaar. Zij is bezig met de opnamen van het vijfde 'Wonderland'-seizoen.

Lees ook: De Lau reageert op scheiding zus Astrid Astrid Bryan gaat verhuizen: "Het gaat goed met me" "Astrid onlangs bedrogen door den John tijdens zakenreis" Zo zit het echt: Astrid heeft al drie jaar Antwerpse minnaar "Ik heb nooit geloofd in grote liefde tussen Astrid en den John"

SBS
NIET TE MISSEN