Astrid en 'den John' uiteen - Hun mooiste momenten (video)

Half Vlaanderen is met verstomming geslagen. Deels door het verrassende aftreden van de koning, maar stiekem toch vooral door de al even verrassende en abrupte scheiding van Astrid Bryan en 'Den John'. Voor televisiekijkend Vlaanderen leken de naar Hollywood uitgeweken Antwerpse en de vele jaren oudere zakenman een perfect gelukkig koppel te vormen.

jrosquin

Tijdens de reality soap Astrid in Wonderland op VIJF leek het wel of Astrid en John een onafscheidelijk duo vormden die hele dagen lang samen lol en romantische momenten beleefden. Dat mag ook blijken uit een onderstaande bloemlezing van liefkozende momenten van de twee tortelduifjes. Maar misschien kreeg de kijker de mindere momenten niet te zien.

Lees ook: Astrid en John Bryan gaan scheiden

1. Trouwgeloften

Astrid en John vernieuwen hun huwelijksgeloften na 6 jaar.

2. Happy birthday America

Astrid verrast 'den John' in haar 4th of july-outfit. Haar ventje stelt dat gebaar wel op prijs.

3. Kale kopje

De meeste vrouwen hebben toch liever een man met een weelderige haardos, maar Astrid vindt de kale knikker van 'den John' best wel koddig. Ze draagt er ook zorg voor.

4. Den John als professionele paashaas

Het is Pasen ten huize Bryan. John wil zijn vrouw naar Belgische traditie verwennen met Pasen. Verkleed als paashaas verstopt hij de paaseieren in en rond het huis en bereidt hij een 'zachtgekookt' eitje voor zijn donut.

5. Stinkadem

Astrid is niet vies van Johns kletskop en zelfs niet van zijn 'stinkadem'. Met veel plezier ruikt ze aan de naar look geurende adem van John.

6. Verjaardagscadeau

Den John gaat op zoek naar het perfecte cadeau.. En met een paar stevige diamanten kan je meestal niets verkeerd doen, because diamonds are a girl's best friend!

7. Kerstsong

De romantiek spatte er pas echt van af tijdens de opnames van Astrid & Johns eigenste kerstsingle Baby it's cold outside.