1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

"Astrid Bryan weet nog niet alles over de seksreisjes van den John"

Een reporter van TV-Familie wist vorige week John Bryan te strikken voor een interview. De zakenman sprak vrijuit over zijn toekomstplannen en gevoelens, maar over zijn vermeende affaire(s) werd met geen woord gerept.

mgeysmans

"Eén onderwerp kwam in ons gesprek niet aan bod: het overspel. Iets waar John liever niet mee geconfronteerd wordt, en waar hij zich in een grote bocht omheen probeerde te murwen", luidt het in TV-Familie. "Nochtans weet Astrid nog niet alles... Over zijn jaarlijkse seksreisjes (zonder haar), bijvoorbeeld."

Het overspel van John met een Filippijnse leidde volgens Dag Allemaal tot een afpersingszaak. In ruil voor enkele harde dollars zou de Filippijnse de pikante foto's die ze van John had gemaakt niet doorspelen aan Astrid. John schakelde de politie in en zijn maîtresse werd gearresteerd.

Daar blijkt volgens Astrid geen woord van gelogen. In Story, dat een interview afnam van Astrid, vertelt ze dat die affaire de uiteindelijke reden is van de scheiding: "Ik kwam erachter dat het bedrog lang heeft geduurd, dat was een schok voor mij."

De affaire zou volgens Dag Allemaal al dateren van 2007 - van het jaar waarin ze met John trouwde - maar naar eigen zeggen werd Astrid daarvan pas in maart van dit jaar op de hoogte gebracht. Door de Filippijnse in eigen persoon. "Ze deed het met een mailtje", zegt Astrid. "Mijn hart stond stil toen ik las dat ze een relatie met John had. Vóór dat mailtje had ik al wel eens iets over chantage horen waaien, maar toen ik John er over aansprak, wuifde hij alle beschuldigingen weg. Maar toen de bewijzen op tafel lagen, heb ik gezegd: That's it."

Photo News