"Mathilde kan heel goed faken"

Mathilde kan heel goed faken

Celebs

"Mathilde kan heel goed faken"

Print
Prinses Mathilde mag op 21 juli het koninginnenkroontje van schoonmoeder Paola overnemen. Een rol die haar op het lijf staat geschreven, zo zou ze bijzonder goed kunnen faken.
Get Adobe Flash playersoundboard.com

"Mathilde is heel clever op sociaal vlak. Ze heeft die typische Britse stiff upper lip: als ze iemand niet kan uitstaan, zal je dat niet merken. Mathilde is een geboren koningin. Vrouwen die nog maar een beetje doorhebben wat het betekent een royal te zijn, zullen niet geneigd zijn om in het koningshuis te stappen. En Mathilde wist heel goed wat ze deed. Ze is uitstekend georganiseerd, zeer toegewijd en ze is een echte manager."

"Zij is degene die Filip leidt en die hem zegt: 'En nu doe je dit en doe je dat'. De grote kracht van Filip is Mathilde. Ze bezit een sterke emotionele intelligentie. Als je met Mathilde praat, praat je echt met haar. Ze geeft je het gevoel dat er contact is, helemaal anders dan Paola, die soms wat zit rond te kijken als je met haar spreekt", aldus een royaltywatcher tegen Dag Allemaal.

Photo News

Get Adobe Flash playersoundboard.com
Get Adobe Flash playersoundboard.com
Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com ----------- Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com Get Adobe Flash playersoundboard.com
NIET TE MISSEN