Jacky Lafon: "Seks gehad in VRT-studio"

Jacky Lafon: Seks gehad in VRT-studio

Jacky Lafon: "Seks gehad in VRT-studio"

Print
Het werd zomer. Tijd dus voor de "pikante zomervragen", moeten ze op de redactie van Story gedacht hebben. En wie beter dan Jacky Lafon kan de aftrap geven van de reeks. Meteen doet "zatte Rita" uit Familie enkele opvallende uitspraken. Zo bekent ze seks te hebben gehad in een studio van de VRT.

Het artikel begint eerst nog braaf met een verhaal over hoe Jacky's eerste vakantieliefje haar verleidde toen ze 19 was.

"Hij heette Ishraha, ik mocht hem `Rara' noemen. Ik werd verliefd op zijn ogen, zijn haar en zijn prachtige tanden. Ik was gevraagd om op te treden op een eiland in Turkije en daar zag ik hem. Ik had toen lang, blond haar en hij was daar zot van. Hij was ongelooflijk rijk en heeft me meegenomen op zijn zeilboot. Maar het is nooit verder gegaan dan een kuske en een knuffelke hoor!"

"Niet storen"

Maar dan wordt het pikanter en vraagt de journalist in kwestie naar de meest avontuurlijke plaats waar ze ooit seks heeft gehad.

"In de studio van de VRT", lacht ze. "Dat was nog met mijn ex-man, Nest. We hadden een papiertje aan de deur gehangen waarop stond dat ze ons niet mochten storen, maar we konden de deur natuurlijk niet op slot doen. Het was ongelooflijk spannend."

Gevraagd naar haar favoriete nummer om het op te doen, antwoordt Jacky: "Een aantal nummers van Edith Piaf en het nummer van Jane Birkin en Serge Gainsbourg, Je t'aime... moi non plus. Daar heb ik eens straf op gevreeën".

Archieffoto PN

.

Nu in het nieuws