Recordaantal inschrijvingen in Thomas More

Recordaantal inschrijvingen in Thomas More

Recordaantal inschrijvingen in Thomas More

Print
Mechelen - De Thomas More hogeschool, met ook campussen in Mechelen, opende afgelopen weekend de inschrijvingen voor het academiejaar 2013-2014 en haalde meteen recordcijfers. Maar liefst 800 nieuwe studenten schreven zich afgelopen zaterdag in. Dat is ruim tien procent meer dan vorig jaar.
Interieurvormgeving, onderwijs en technologie zijn de richtingen die het best scoren, met stijgingen tot 35 procent. "De kwaliteit van onze opleidingen ligt heel hoog en dat trekt aan", verklaart algemeen directeur Machteld Verbruggen. "We hebben een aantal opleidingen die recent gevisiteerd zijn en die schitterende evaluaties krijgen. De opleiding Toegepaste informatica is de beste van heel Vlaanderen. De opleiding Bouw bestaat nog niet lang en toch scoort ze al 'excellent'. En de lerarenopleiding trekt studenten van ver buiten de onmiddellijke regio aan."

Thomas More, de fusiehogeschool van de Katholieke Hogeschool Kempen, Lessius Antwerpen en Lessius Mechelen is ondertussen bijna een jaar oud. "Er werd het afgelopen jaar hard gewerkt om dit project vorm te geven. De eerste cijfers van de inschrijvingen tonen aan dat het vele werk loont", aldus Verbruggen.

NIGE

Foto Marc Aerts

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio