Brasserie De Schorre na een jaar terug open

Brasserie De Schorre na een jaar terug open

Brasserie De Schorre na een jaar terug open

Print
Boom - Na bijna een jaar leegstand start op 1 juli voor Brasserie De Schorre een nieuw verhaal. Zowel binnen als buitenzijde zijn opgesmukt. "Ik werk voor de in het Brusselse bekende zaak Stardust", zegt uitbaatster Ingrid Van Gastel .
Net voor de start van de zomer vorig jaar, maakte de provincie een einde aan het uitbatingscontract dat toen liep. 'Stardust' een bestaande zaak in het Brusselse met een binnenspeeltuin van 4.000 vierkante meter en nog een tennis en squashzaak in de rand van de hoofdstad, staat voortaan met Ingrid Van Gastel in voor de uitbating van Brasserie De Schorre. Ze heeft heel wat horeca-ervaring in binnen-en buitenland. "Ik had 22 jaar lang mijn eigen horecazaak op een Grieks strand. Ook was ik horecacoördinator in de Zoo van Antwerpen en heb ook elders nog wel wat met horeca te maken gehad", vertelt Ingrid Van Gastel.

Zo kan u nu al genieten van het vernieuwde terras dat is uitgebreid tot 400 zitjes. Tegen 1 augustus moet de nieuwe keuken operationeel zijn. Tenslotte wordt de hele binnenspeeltuin vernieuwd. Zo moet alles klaar zijn tegen 1 september, wanneer op De Schorre Schorremorrie, het spelfestijn voor kinderen plaats heeft, dat door de provincie wordt georganiseerd.

De Schorre niet altijd open

Op 1 juli is ID&T gestart met de opbouw van Tomorrowland, De Schorre blijft toegankelijk.

Vanaf 10 juli blijft brasserie De Schorre en de buitenspeeltuin nog bereikbaar via de hoofdingang. De rest van het domein gaat dicht.

Vanaf 22 juli gaat De Schorre volledig dicht.

Na Tomorrowland op 26, 27 en 28 juli gaat op 1 augustus de brasserie De Schorre en de buitenspeeltuin terug open, de rest blijft dicht.

Vanaf 5 augustus is de verhuur De Pitte en de klimtoren terug open.

Vanaf 12 augustus gaat het domein terug open met uitzondering van dienstingang 2 (zijde Kapelstraat/Braxgata).

Die starten dan met de opbouw van de accommodaties voor het Europees kampioenschap Hockey dat van 17 tot 25 augustus in De Schorre plaats heeft.

Vanaf 1 september is ook de parking aan de zijde Braxgata terug open.

Jan BOEY

Foto: Dirk Kerstens
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio