Speelpleinwerking in De Schalk

Vanaf 1 juli heeft SPEWI (speelpleinwerking Willebroek) plaats in het vroeger voetbalstadion De Schalk, Stadionlaan. De jeugd- en sportdienst werkten programma's uit voor elk leeftijdsgroep.

De 6 tot 12 jarigen vinden hun aanbod in het programma van de Grabbelpas; oude spelen, een uitstap naar het SMAK, een verfoorlog of koekentorens bouwen. Vanaf maandag 1 juli slaat SPEWI (speelpleinwerking Willebroek) voor het eerst de tenten op in het oude voetbalstadion De Schalk. De animatoren verwachten de kinderen vanaf 9u in het stadion. Tot 16.30u beleven zij een hele zomer lang de gekste avonturen. Voor de sportievelingen zijn er nog plaatsjes vrij bij de sportkampen, georganiseerd door de sportdienst, Stadionlaan. Het aanbod geldt ook voor tieners. Wie geen zin heeft om alle dagen te sporten kan beste even kijken op de Facebookpagina van de Tienertoer. Daar kan u het activiteitenaanbod opvolgen. Dat programma wordt uitgewerkt in samenwerking met 't Trefpunt en jeugdhuis P4.

Nog op zoek naar opvang voor uw kleuter tijdens de zomervakantie?, dan kan u terecht in 't Appelboompje, Boomsesteenweg 67. Enkel de laatste week van augustus kunnen daar ook de kinderen uit het lager onderwijs terecht.

www.willebroek.be

Jan BOEY

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio