Carrefour opent buurtwinkel in Antwerpsestraat

Carrefour opent buurtwinkel in Antwerpsestraat

Carrefour opent buurtwinkel in Antwerpsestraat

Print
Lier - Aan de Antwerpsestraat 142 in Lier, waar jarenlang de winkel Diana Baby & Junior gevestigd was, opende woensdag Carrefour Express de deuren.
Zaakvoerder is Veronique Mertens die al drie jaar een Carrefour Express in Turnhout uitbaat. "De winkel in Turnhout heb ik ondertussen gesloten, omdat ik graag zelf in de winkel sta en contact met de klanten wil. Op die manier kan ik van hen rechtstreeks vernemen welke behoeften ze hebben en het assortiment indien mogelijk daaraan aanpassen. Voor alle duidelijkheid: behalve producten van het merk Carrefour hebben we natuurlijk ook een uitgebreid gamma AA-producten."

Hoe verschilt een Carrefour Express van de hypermarkt die Carrefour aan de Lintsesteenweg in Lier heeft? "Om te beginnen is een Carrefour Express een buurtwinkel. We richten ons dus in de eerste plaats op de mensen die hier in de omgeving wonen. Verder spitsen we ons toe op wie naar zijn werk gaat of van zijn werk komt, op de schoolgaande jeugd en op alle andere passanten.
Net daarom verkopen wij vooral stukgoederen in plaats van grote verpakkingen", legt Veronique Mertens uit.

Een extra troef is dat deze Carrefour Express op zon- en feestdagen van 8 tot 19u open is. Donderdag is de wekelijkse sluitingsdag.

Chris VAN ROMPAEY

Foto: JHS
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio