De Nekker viert 20ste verjaardag op werf

De Nekker viert 20ste verjaardag op werf

De Nekker viert 20ste verjaardag op werf

Print
Mechelen - Het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker in Mechelen bestaat twintig jaar, en viert dat dit weekend met een XL-editie van het festival Lekker Nekkere.
Omdat het domein nog een werf is, houden directeur Danny De Wit en zijn team het wel bescheiden. "Wij kunnen onze bezoekers niet optimaal ontvangen. Zo zijn er geregeld lange wachttijden in onze noodcafetaria. Daarom maken wij er geen echt groot feest van", zegt hij.

Net zoals de bouw van zwembad Nekkerpool heeft de bouw van de andere nieuwe accommodatie vertraging opgelopen. De nieuwe inkom is nog niet afgewerkt, en de verbinding tussen het zwembad en de sporthal met de nieuwe cafetaria is ook nog niet klaar. "Ik hoop dat wij eind augustus de werkzaamheden kunnen beëindigen", geeft De Wit aan. Al heeft de provincie Antwerpen met een masterplan nog meer renovatieprojecten op het programma staan.

Het feest voor 20 jaar De Nekker start vanavond om 21u met 'Salsa on the beach'. Zaterdag is er de comedyavond 'Plat in 't Zand' met Nigel Williams, Xander De Rycke en MC Bas Birker. Lekker Nekkere vindt zondag vanaf 13u plaats, in samenwerking met Radio 2. Er zijn optredens van Bandits, De Romeo's, 3M8's, Axl Peleman, Barbara Dex en Paul Michiels.

Meer info op www.lekkernekkere.be

SVH

Foto Patrick Hattori

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio