Drie kinderbruidsparen geven elkaar het ja-woord

Print

Drie kinderbruidsparen geven elkaar het ja-woord

Zandhoven - Schepen Steven van Staeyen, bijgestaan door de schepenen Hans Soetemans en ocmw-voorzitster Mieke Maes, verbond vrijdag drie kinderbruidsparen in de echt in het gemeentehuis van Zandhoven. Lien Bollansee & Robbert Van Staeyen, Emma Ducro & Kian Peeters en Jonas Ducro & Noa Breugelmans zitten allemaal in het vierde leerjaar van basisschool De Klaproos in Pulderbos. De tienjarigen zijn in het écht ook allemaal koppeltjes, Lien & Robbert en Jonas & Noa zelfs al van in de kleuterschool. Twee bruiden, Lien en Emma, droegen zelfs de bruidsjapon van hun mama. Ze werden allemaal naar het gemeentehuis gebracht in prachtige oldtimers.
De familieleden woonden de plechtigheid bij en er werd zelfs een traantje weggepinkt door de bomma's. Elk bruidspaar had twee getuigen en een familiekliek die bestond uit klasgenoten.

Alleen Lien en Robbert gaven elkaar een zoen, de anderen hielden het bij een zedig handje.

"Mannen, 't is maar voor te lachen hè!", stelde Steven Van Staeyen wel elke keer duidelijk. "Jullie moeten vannacht niet wakker liggen in bed van "O jee! wat heb ik nu gedaan?"

KMa

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio