Al meer dan 2.000 abonnementen voor Beerschot-Wilrijk

Al meer dan 2.000 abonnementen voor Beerschot-Wilrijk

Al meer dan 2.000 abonnementen voor Beerschot-Wilrijk

Print
Minder dan een maand na de start van de verkoop, heeft KFCO Beerschot-Wilrijk al meer dan 2.000 abonnementen aan de man gebracht. Dat maakte de club vrijdag bekend.

De kersverse eersteprovincialer, de officieuze opvolger van het failliete Beerschot, verwacht eind juni, met de fandag op 30 juni als apotheose, ongeveer 2.500 abonnementen te hebben verkocht.

Kinderen gratis

"Het aantal effectieve abonnementen zal bovendien nog hoger liggen want vanaf nu kunnen ook kinderen, jonger dan zes jaar een abonnement aanvragen. De laatste dagen kwamen er immers steeds meer vragen van ouders die hun kinderen willen meenemen maar ook zeker willen zijn van een zitje in het stadion", klinkt het. "Hoewel iemand jonger dan zes niet hoeft te betalen, kan het kind in kwestie dus wel over een abonnement beschikken. Op die manier kan de club een realistisch beeld krijgen van het potentieel aan supporters."

Supporters kunnen voor abonnementen nog steeds terecht op woensdag en vrijdag in supporterscafé Stadion, net naast het Olympisch Stadion, of online registreren via www.wijzijnbeerschot.be.

Overigens kwamen ex-Beerschotspelers Kris De Wree, Jurgen Cavens, Mo Messoudi, Vincenzo Verhoeven en Wim De Decker woensdagavond één of meerdere abonnementen kopen, zo meldt de club nog terloops.

Belga

Foto Marc Goyvaerts

MEER VOETBALNIEUWS