Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Naakte ZEB-dames riskeren boete

Kledingwinkel ZEB heeft een promofilm opgenomen waarin drie naaktlopende modellen reclame maken voor massale kortingen vanaf vrijdag. De modellen riskeren met terugwerkende kracht een gevangenisstraf van acht dagen tot één jaar en een boete van 26 tot 500 euro.

drombouts

Fred Di Bono, de ex van Evi Hanssen, deed de productie en de regie van de ophefmakende clip van productiehuis Bonanza. "Het spannendste wat ik tot hiertoe op professioneel gebied heb gedaan", omschrijft hij de opnames.

Di Bono (foto links) vroeg eerst toelating aan de stadsbesturen van Waregem en Aalst om daar het ZEB-filmpje te mogen draaien. "Dat werd telkens geweigerd. Ik heb dan maar besloten om in Leuven helemaal géén toelating meer te vragen. Als je het aanvraagt en je krijgt een 'njet' maar je doet het tóch, ga je dubbel in de fout."

De opnames gebeurden vorige week woensdag van 10u tot 17u in de Diestsestraat en de Brusselsestraat. "De meisjes liepen toch wel een minuut per take naakt rond", zegt Di Bono. "We hadden een vluchtauto klaarstaan, mocht er politie aankomen en hadden jassen bij die de meisjes na de take onmiddellijk konden dragen."

Het is eigenlijk een mirakel dat de politie van Leuven geen lucht kreeg van de opnames. "Maar als getuigen ons de feiten kunnen bevestigen, dan is er hier sprake van openbare zedenschennis. Hier staan straffen op van acht dagen tot 1 jaar en geldboetes van 26 euro tot 500 euro", zegt woordvoerster Nele Michiels van het parket van Leuven.

KMA

www.bonanza.tv

Vastgoed

Jobs in de regio