'Sterrenmeisje' van laatste tattoo verlost

'Sterrenmeisje' Kimberley Vlaeminck is vier jaar nadat ze 56 sterretjes op haar gezicht kreeg getatoeëerd, van het laatste exemplaar verlost. Het meisje dat ongewild een mediahype werd onderging intensieve lasertherapie om de kleine tatoeages van haar gezicht te laten verwijderen.

mceulemans

In juni 2009 liet Vlaeminck zich tatoeren in de Kortrijkse tattoshop Rousland Toumaniantz. Ze stapte ontevreden buiten met 56 sterretjes op haar aangezicht, terwijl ze vol hield er maar drie gevraagd te hebben. Door de mediahype en soms kleinerende parodieën kreeg Vlaeminck een mentale tik. Ze raakte haar zelfvertrouwen kwijt en verzeilde in een depressie.

Laser

In 2010 vond ze hulp in de tattooshop van Eddy Vercaemere, ook in Kortrijk. Zijn echtgenote, Alena Bednarikova, voerde er lasertherapie uit en langzaamaan verdwenen de sterretjes. Dat bleek een dure grap, want elke sessie maakte Vlaeminck 250 euro armer. Drie jaar later heeft ze haar leven weer op de rails en vond ze ook nieuw geluk in de liefde. "Ik wens niemand toe wat ik meegemaakt heb", klinkt het nog.

MCe Archieffoto

Nu in het nieuws