Dineren in open lucht op Wortel Kolonie

Dineren in open lucht op Wortel Kolonie

Dineren in open lucht op Wortel Kolonie

Print
Hoogstraten - Vrienden van de Smaak hebben Wortel Kolonie uitgekozen als locatie. Iedereen die wil kan op zaterdagavond 15 juni komen genieten van het unieke dinerconcept: een toprestaurant zonder muren voor één dag.
"Vrienden van de Smaak" is een restaurant zonder muren dat van juni tot september bijzondere buitendiners op unieke locaties organiseert. Samen met 100 tafelgenoten geniet je van een 5-gangenmenu aan een lange tafel van wel 35 meter, terwijl een topchef in openlucht kookt met lokale en pure ingrediënten. Een sommelier zorgt voor aangepaste wijnen, landbouwers en kruidenspecialisten voor de juiste ingrediënten en verhalen achter hun producten.

Tijdens hun zoektocht naar geschikte buitenlocaties namen de organisatoren van Vrienden van de Smaak contact op met Kempens Landschap. Gecharmeerd door het concept waarbij landschap, erfgoed, landbouw en gastronomie op een verrassende manier samenvloeien, ging Kempens Landschap graag in op de vraag om voor deze buitendiners locaties aan te reiken. Zo vonden in de zomer van 2012 reeds succesvolle diners plaats op het domein van de zusters Ursulinen te Onze-Lieve-Vrouw-Waver en het landgoed Hof Ter Linden te Edegem. Op 14 september 2013 zal ook nog de site van de Beddermolen te Westerlo het decor uitmaken voor het unieke concept.

Wil je een plekje aan de lange tafel van Vrienden van de Smaak reserveren? Ga dan naar www.vriendenvandesmaak.be. De plaatsen zijn immers beperkt.

Toon Verheijen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio