Vanavond superspannende seizoensfinale van 'Thuis'

Vanavond superspannende seizoensfinale van 'Thuis'

Vanavond superspannende seizoensfinale van 'Thuis'

Print
Geven Peggy en Peter elkaar het jawoord? En kan Luc de waarheid ontvluchten? De antwoorden krijgen de kijkers vanavond in de extra lange en spannende seizoensfinale van ‘Thuis'.

Het huwelijk van Peggy (Sally- Jane Van Hoorenbeeck) en Peter (Geert Hunaerts) zou het seizoen in schoonheid doen eindigen, maar alle ogen zijn vooral gericht op de gewiekste zakenman Luc Bomans. Die krijgt er steeds meer vijanden bij. Na het vrijgeven van de veelbesproken brief van zijn ex Leontien (Marijke Hofkens) weten Julia (Myriam Bronzwaar) en Lowie (Mathias Vergels) wie Luc echt is en tot wat hij allemaal in staat is. Voor hen moet Luc voorgoed uit hun leven verdwijnen.

“Luc heeft het erg bont gemaakt dit seizoen”, zegt acteur Mark Willems. “De voorbije jaren was hij zijn donkere kantje kwijtgeraakt, maar nu is de fraudeur en bedrieger weer naar boven gekomen. Zijn karakter kantelt voortdurend tussen goed en kwaad. Of hij dit nog kan goedmaken? In een soap kan alles. Luc heeft ooit nog ergere dingen gedaan en kwam er altijd mee weg."

Vanavond groeit de woede en frustratie bij Lucs andere slachtoffers, zoals Frank (Pol Goossen), Eddy (Daan Hugaert), Franky (Jef Hoogmartens) en Tibo (Maxime De Winne). De explosieve cocktail zal onvermijdelijk ontploffen.

ToVe

Foto VRT

Vanavond om 20.10 uur op Eén.

Nu in het nieuws