Zennegat 13 viert opening met feestweekend

Zennegat 13 viert opening met feestweekend

Zennegat 13 viert opening met feestweekend

Print
Mechelen - Eetcafé Zennegat 13 in Battel (Mechelen) viert dat dit weekend uitgebreid haar heropening begin mei met allerlei activiteiten. De nieuwe uitbaters Jan Dellaert, Jo Clarysse en Tom De Lombaert hopen het hele jaar door klanten aan te trekken door de culturele kaart te trekken.
Om de heropening van het café, dat dateert uit 1750, luister bij te zetten, besliste het drietal om een feestweekend te organiseren. Bezoekers kunnen er vandaag, morgen en zondag genieten van culturele en culinaire hoogstandjes. Alles zal in een familiale en losse sfeer verlopen.

"Vrijdag bieden we onze klanten een glaasje schuimwijn aan. De Franse soulgroep Mr Day en Jef Mercelis verzorgen de muziek", luidt het. "Zaterdag is er zwijn aan het spit tegen een zeer democratische prijs. Patrick Riguelle komt dan optreden. Zondag houden we een pizzaslag en zorgt een bekende artiest van Toverspel voor de animatie."

Het eetcafé moet een culturele trekpleister worden voor de 'beau monde' van Antwerpen en Brussel. Dellaert wil alvast drie optredens per maand van binnen- en buitenlandse artiesten aan de agenda toevoegen. "De muzikanten bieden zichzelf aan omdat ze graag in een bruine kroeg willen spelen."

NIGE

Foto Patrick Hattori

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio