1 / 6
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Restaurant Francesco opent met allure

Restaurant Francesco is gekend in het Zuid, op de Leopold De Waelplaats, maar sedert zondag 19 mei zullen de klanten naar Kapellen moeten komen, want Francesco, die op het Zuid niet kon uitbreiden zocht en vond die in het vroegere restaurant l’ Eau Rouge aan de Kapelsestraat.

Roland Haentjens

Francesco Bedetta heeft nog ambities. Hij toverde de vroegere l’Eau Rouge om tot een schitterend en gezellig ogend restaurant. Dank zij een mooie lentedag konden de gasten op de receptie ook reeds kennis maken met de vernieuwde grote tuin. Op de eerste verdieping zullen in een latere fase nog werken gestart worden voor het uitbouwen van een feestzaaltje.

De kok, Nazzareno De Luca, bouwde reeds aan het Zuid een prima reputatie uit met eigen originele schotels en menu’s, die hij hier wil bevestigen.

Het restaurant is gesloten op maandag en is open ’s middags van 12u00 tot 14u30 en van 18u00 tot 22u30 met de keuken en in de namiddag kan men er voor een drankje terecht van 15u00 tot 18u00.

Op zondag wordt opengehouden vanaf 10u00. Het restaurant is dan ook gelegen schuin tegenover de populaire boerenmarkt die er elke zondag wordt gehouden.

Info: 0472/26 07 036 of monte.conero@hotmail.com

Roland HaentjensMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio