Alonso duwt fotograaf van trap en vernielt camera

Formule 1-rijder Fernando Alonso heeft een nieuwsgierige fotograaf van de trap geduwd, toen die bij hem thuis een kiekje wou komen nemen van de piloot en zijn vriendin, Dascha Kapustina.

mceulemans

Mogelijk staan Alonso's zenuwen zo strak gespannen omdat hij al sinds 2006 niet meer kon winnen in Barcelona, zijn eigen achtertuin. Toch gaat het de Ferraripiloot voor de wind, want in de vrije oefeningen van vandaag zette hij alvast de scherpste tijd neer, op de hielen gezeten door ploegmaat Felipe Massa.

Van trap geduwd

Fotograaf Jordi Martin kreeg een duw en tuimelde van de trap. Daarbij sneuvelde een peperdure camera van om en bij de 6.000 euro. Martin diende klacht in bij de politie en gooide de feiten op Twitter. "Nu blijkt wat voor iemand Alonso echt is. Eens zien of hij door mijn aangifte zal leren om de pers meer te respecteren. Die camera kostte me 6.000 euro", aldus Martin. Alonso zou ondertussen wel zijn excuses voorbereiden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MCe Foto: Twitter

MEER OVER Fernando Alonso

Meer sportnieuws