Sluislaan breidt uit met zestien appartementen

Sluislaan breidt uit met zestien appartementen

Sluislaan breidt uit met zestien appartementen

Print
Lier - Projectontwikkelaar Retrabouw uit Viersel (Zandhoven) is aan de Sluislaan in Lier begonnen met de bouw van zestien appartementen. Die worden over twee gebouwen verdeeld.
"Eigenlijk worden de appartementen tussen de Sluislaan en de Sint-Annastraat gebouwd, dus op wandelafstand van de Grote Markt", verduidelijkt Inge Van Noten van Vastgoedhuys, het immokantoor uit Nijlen dat de flats verkoopt.
"Het gebouw aan de zijde van de Sint-Annastraat telt twee appartementen en een duplex. Het gebouw op het einde van de Sluislaan bestaat uit vier bouwlagen en telt dertien appartementen."

"Alle appartementen beschikken over een leefruimte met open keuken, badkamer, wasplaats en één, twee of drie slaapkamers. U hebt de keuze uit appartementen met een kleine of grote tuin of met een terras. De bewoonbare oppervlakte varieert van 67 tot 112 vierkante meter. Ondergronds voorzien we in een parkeergarage en fietsenberging", licht Inge Van Noten verder toe.

De goedkoopste appartementen met één slaapkamer kosten 175.000 euro. Voor het duurste appartement met drie slaapkamers en tuin betaalt u 265.000 euro.
Daarbij moet u als koper nog een ondergrondse autostandplaats van 17.000 euro, registratierechten en btw toevoegen. De oplevering wordt in januari 2014 verwacht.

Info: 03.293.54.20, www.vastgoedhuys.be

Chris VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio