Grote schoonmaak op de Bremweide

Grote schoonmaak op de Bremweide

Grote schoonmaak op de Bremweide

Print
Deurne - Vorige zaterdag hield N-VA Deurne een grote schoonmaak op de Bremweide. De partij wilde aantonen dat als iedereen een stukje verantwoordelijkheid opneemt, er niet veel nodig is om van Deurne een mooiere plek te maken.
De Bremweide is een landschapspark aan het Bosuilstadion in Deurne. Dit waardevol stukje natuurgebied wordt vooral gebruikt voor zachte recreatie en er is een avontuurlijke speeltuin. Helaas wordt de Bremweide door sommigen ook gezien als de ideale plek om afval achter te laten.
Sluikstorten is niet alleen hinderlijk, maar ook schadelijk voor de natuur en het opruimen ervan kost het district, en dus ook de burger, veel geld.

Voor de N-VA is elke vorm van sluikstorten onaanvaardbaar. De actievoerders willen mensen dan ook bewust maken om hun buurt schoon te houden. Nu de lente zich eindelijk laat voelen was het dan ook het ideale moment om "grote kuis" te houden. Er werden ruim 20 volle zakken met bierblikjes, drankkartons, PET flessen, luiers, plastic verpakkingen, glazen bokalen en een ongelofelijke hoeveelheid andere rommel verzameld.

Wilfried Defillet
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio