Vader Tomic beschuldigd van kopstoot aan oefenpartner zoon

Vader Tomic beschuldigd van kopstoot aan oefenpartner zoon

Vader Tomic beschuldigd van kopstoot aan oefenpartner zoon

Print
De vader en trainer van de Australische tennisspeler Bernard Tomic wordt beschuldigd van het toedienen van slagen aan de Monegask Thomas Drouet, de sparringpartner van zijn zoon. Dat maakte de Australische pers maandag bekend.

Volgens de Australische pers zou John Tomic de neus van Drouet gebroken hebben na een kopstoot, waarna een politieverhoor volgde. Het incident vond plaats in Spanje, waar deze week het Masters 1000-toernooi in de hoofdstad Madrid plaatsvindt. Bernard Tomic sneuvelde er zondag in de eerste ronde tegen de Tsjech Radek Stepanek (6-3, 6-2).

Onderzoek

Todd Woodbridge, het hoofd van de Australische Tennisbond, bevestigde aan een Australische radiozender dat er een incident met John Tomic heeft plaatsgevonden. "We trachten te achterhalen of er hem iets ten laste gelegd wordt", stelde Woodbridge.

"Deze zaak die door de pers wordt aangehaald, is erg verontrustend", meldde Tennis Australia in een persbericht. "We werken samen met de ATP-verantwoordelijken ter plaatse, die de feiten bestuderen."

Belga
Archieffoto

MEER SPORTNIEUWS