Celebs

Sergio laat rug tatoeëren voor undercover reportage die er nooit komt

Print

Sergio laat rug tatoeëren voor undercover reportage die er nooit komt

Sergio Quisquater wou zich van een meer serieuze kant laten zien in 2000 en dus besloot de man te willen werken aan een reportage waarbij hij infiltreerde bij de Hells Angels. Een eerste wapenfeit was een gigantische tattoo op zijn rug, om het vertrouwen van de leden van die motorbende te winnen. Alleen, de reportage kwam er nooit.

"Ik stond bekend als de grote lolbroek. Die toch een beetje oppervlakkig was. In 2000 vond ik ineens da tik iets moest ondernemen om daar paal en perk aan te stellen. Ik wou dus een serieuze reportage maken. Zoals Jambers dat bijvoorbeeld deed. Eerst dacht ik aan de modewereld, maar toen dacht ik aan de fascinerende wereld van de Hells Angels. Zelfs Jambers was het nooit geluk om daar binnen te raken. Via via kon ik een afspraak maken met een toenmalige president van de Hells Angels en toen heb ik uitgelegd dat ik een serieuze documentaire wilde maken. Die man moest er enkele weken over nadenken, maar uiteindelijk kreeg ik toch groen licht. Op één voorwaarde: ik moest een door hem ontworpen tattoo laten zetten om te tonen da tik het meende. Alles voor het vak dacht ik."

"Ik heb de documentaire echter nooit kunnen draaien. Ik deed het allemaal op eigen initiatief, het was de bedoeling dat ik met een kant-en-klare documentaire naar de verschillende zenders zou stappen. Maar toen gebeurde er een incident met twee Nederlandse presentatoren en beslisten de Hells Angels een mondiale mediastop in te lassen. Ik was daar ook het slachtoffer van en kon dus fluiten naar mijn reportage."

Photo News

NIET TE MISSEN