1 / 2

Paulien (Winnares The Voice): "Ik wil echt iets bereiken"

Paulien won vrijdagavond de talentenjacht The Voice op vtm. Die overwinning zindert nog volop na, al denkt Paulien ook al volledig aan de toekomst. Beginnende met een andere artiestennaam.

mgeysmans

"Ik hoop dat ik mijn zin krijg en een andere artiestennaam mag kiezen. Paulien klinkt zo stom. Ik heb iets in gedachten, maar dat blijft nog even een verrassing. Paulien is wel een toffe naam in Vlaanderen, maar toen ik enkele maanden geleden mijn beste vriendin bezocht die in Los Angeles studeert, vond ik het iedere keer vreselijk als ik me als Paulien moest voorstellen. Dat klinkt zo lelijk. Ik wil mijn kansen openhouden voor als het internationaal zou lukken. Dan wil ik een naam die goed in de mond ligt. Dat moet natuurlijk allemaal nog besproken worden, misschien wil de platenfirma het toch liever bij Paulien houden. Ik ben nu eenmaal bekend als Paulien van The Voice. We zien wel", aldus Paulien in Het Nieuwsblad.

"Ik ben er helemaal klaar voor om er in te vliegen. Nu ik een platencontract heb, ligt alles voor het grijpen. Ik wil echt iets bereiken.Ik vind al die verhalen van kandidaten die na zes maanden heelmaal vergeten zijn zo zonde. Ik hoop dat het bij mij niet zo zal zijn. Mijn debuutalbum mag er zo snel mogelijk komen, maar het moet wel goed zijn."

Photo News

NIET TE MISSEN