Huisvestingsmaatschappij in hartje centrum

Afgelopen vrijdag vond de officiële opening plaats van het nieuwe kantoorgebouw van de sociale huisvestingsmaatschappij Volkshuisvesting. Voor alle vragen en opmerkingen over sociaal wonen in Willebroek kan u voortaan terecht in het gebouw A. Van Landeghemplein 2.

boey jan

De belangrijkste verhuisreden is de verdere verbetering van de klantgerichte dienstverlening. De onthaalbediende is het eerste aanspreekpunt voor alle bezoekers en zorgt ervoor dat bij eenvoudige vragen of handelingen de cliënten niet hoeven te wachten tot de betrokken medewerker vrij is. Ook alle telefonische oproepen op het centrale nummer 03-886.56.12 worden door de onthaalbediende beantwoord. Alle medewerkers die bezoekers ontvangen, hebben in het nieuwe gebouw een eigen bureau waar ze de mensen in alle privacy kunnen ontvangen voor vertrouwelijke gesprekken.

Ook de openingsuren werden uitgebreid. Op maandag, dinsdag en donderdag is Volkshuisvesting open van 10u tot 12u. Op woensdag is dat van 9u tot 12u zodat bezoekers een bezoek aan Volkshuisvesting eventueel kunnen combineren met de wekelijkse markt. Op donderdagavond is het kantoor geopend van 17u tot 18u30, alleen op afspraak. Ook op donderdag houdt voorzitter Toon Van Dyck zittingsuur van 17u tot 18u, alleen op afspraak. Jan BOEY

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio