Agnew focust op metalband en Engelse carrière

Gisteren heeft stand-up comedian Alex Agnew meer toelichting gegeven bij zijn beslissing om (tijdelijk) te stoppen met comedy. Agnew was gisteren te gast in het VRT-progamma 'Reyers Laat'.

mceulemans

Dit najaar wil Agnew nog vier grote optredens afwerken van zijn show 'The Legend Ends', in het Sportpaleis. Daarna wil de getalenteerde artiest focussen op zijn metalband Diabolo Blvd en verder blijven experimenteren met Engelse comedy.

Muziekcarrière ontplooien

"De voorbije jaren zat mijn comedycarrière in de weg voor de ontplooiing van Diabolo Blvd. We hebben verschillende aanbiedingen moeten weigeren omdat ik voortdurend Vlaanderen en Nederland rondreisde met mijn comedyshows", zei de zanger-komiek gisterenavond.

Agnew neemt zijn muzikale carrière heel ernstig. "In Diabolo Blvd ben ik een lid van de band. Het is voor sommige mensen moeilijk om mij te vereenzelvigen met iets serieus, maar het is mij absoluut menens met de groep. Gelukkig vinden we in de gespecialiseerde (metal)pers en bij onze fans wel aanhang en erkenning."

Voeling met comedy

"Comedy blijft voor mij belangrijk en door in het Engels door te gaan, zal ik de voeling met comedy niet verliezen", zegt Agnew nog over zijn toekomstplannen.

MCe Archieffoto