Mechels Broek even podium voor muziek

‘Er zit muziek in de natuur’. Dat is het evenement waarmee Natuurpunt op woensdag 1 mei muzikanten een podium biedt in de schoonheid van het Mechels Broek.

Sven Van Haezendonck

Natuurpunt Mechels Rivierengebied nodigt jong en oud woensdag vanaf 13u30 uit aan het bezoekerscentrum in de Muizenhoekstraat 7. “De mooiste plekjes in deze weidse brok natuur worden even het podium voor verschillende muzikanten en zangers”, zegt Bert Delanoeije. Doen mee: het koor Senz@m!sura, Luc Ooghe en Jeroen Fontaine met Vlaamse doedelzakmuziek, Benedikte Goethals en Rita Cauwenbergh met folkmuziek, en aKt met wereldmuziek.

Langs het uitgestippelde wandelpad van vijf kilometer kan je niet alleen genieten van live muziek. “Natuurgidsen verrassen je ook met boeiende weetjes over puur natuur-geluiden en leuke opdrachtjes voor de kinderen. Na de wandeling is er een frisse Dale, een (h)eerlijk fruitsapje in ons veldcafé met kievitengezang”, vertelt Ann pinceel.

Het vertrek is vrij tussen 13u30 en 14u30 aan het bezoekerscentrum. Deelnemen is gratis, en inschrijven is niet nodig. Meer info op

SVH

Foto Natuurpunt Mechels Rivierengebied.

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio